ТРАДИЦІЙНІ МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ

Матеріал з ЕлЕнЗ України
Версія від 20:04, 3 січня 2013, створена Pybot (обговореннявнесок) (Автоматичний імпорт статей)

(різн.) ← Попередня версія • Поточна версія (різн.) • Новіша версія → (різн.)
Перейти до: навігація, пошук

ТРАДИЦІЙНІ МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ

традиційні молочні продукти - масло, сири; а також кисломолочні продукти, вироблені із застосуванням заквасок на чистих культурах молочнокислих бактерій - ацидофілін, простокваша, ряжанка, сметана, сир кисломолочний; кефір - із застосуванням заквасок на кефірних грибках; { Абзац десятий статті 1 в редакції Закону N 2132-VI ( 2132-17 ) від 15.04.2010 }


Закон (1870-15), чинний Верховна Рада України від 24.06.2004 № 1870-IV Про молоко та молочні продукти