Відмінності між версіями «ТРАДИЦІЙНІ МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ»
Матеріал з ЕлЕнЗ України
Pybot (обговорення • внесок) (Автоматичний імпорт статей) |
(Немає відмінностей)
|
Поточна версія на 20:04, 3 січня 2013
ТРАДИЦІЙНІ МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ
традиційні молочні продукти - масло, сири; а також кисломолочні продукти, вироблені із застосуванням заквасок на чистих культурах молочнокислих бактерій - ацидофілін, простокваша, ряжанка, сметана, сир кисломолочний; кефір - із застосуванням заквасок на кефірних грибках; { Абзац десятий статті 1 в редакції Закону N 2132-VI ( 2132-17 ) від 15.04.2010 }
Закон (1870-15), чинний
Верховна Рада України від 24.06.2004 № 1870-IV
Про молоко та молочні продукти