СТРОК ПРИДАТНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Матеріал з ЕлЕнЗ України
Версія від 19:58, 3 січня 2013, створена Pybot (обговореннявнесок) (Автоматичний імпорт статей)

(різн.) ← Попередня версія • Поточна версія (різн.) • Новіша версія → (різн.)
Перейти до: навігація, пошук

СТРОК ПРИДАТНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

строк придатності - проміжок часу, визначений виробником харчового продукту, протягом якого, у разі додержання відповідних умов зберігання, транспортування, харчовий продукт зберігає відповідність обов'язковим параметрам безпечності та мінімальним специфікаціям якості;


Закон (771/97-ВР), чинний Верховна Рада України від 23.12.1997 № 771/97-ВР Про безпечність та якість харчових продуктів