СПИРТ ЕТИЛОВИЙ РЕКТИФІКОВАНИЙ ПЛОДОВИЙ

Матеріал з ЕлЕнЗ України
Версія від 19:56, 3 січня 2013, створена Pybot (обговореннявнесок) (Автоматичний імпорт статей)

(різн.) ← Попередня версія • Поточна версія (різн.) • Новіша версія → (різн.)
Перейти до: навігація, пошук

СПИРТ ЕТИЛОВИЙ РЕКТИФІКОВАНИЙ ПЛОДОВИЙ

спирт етиловий ректифікований плодовий - спирт, отриманий шляхом фракційної перегонки та очищення спирту-сирцю плодового до визначеного стандартом вмісту інших продуктів та речовин і призначений для виробництва плодово-ягідних вин і алкогольних напоїв; { Статтю 1 доповнено абзацом згідно із Законом N 3032-III

Закон (481/95-ВР), чинний Верховна Рада України від 19.12.1995 № 481/95-ВР Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів