СЛАБОАЛКОГОЛЬНІ НАПОЇ

Матеріал з ЕлЕнЗ України
Версія від 18:53, 3 січня 2013, створена Pybot (обговореннявнесок) (Автоматичний імпорт статей)

(різн.) ← Попередня версія • Поточна версія (різн.) • Новіша версія → (різн.)
Перейти до: навігація, пошук

СЛАБОАЛКОГОЛЬНІ НАПОЇ

слабоалкогольні напої - алкогольні напої з вмістом етилового спирту від 1,2 до 8,5 відсотка об'ємних одиниць та екстрактивних речовин не більш як 14,0 г на 100 куб. см, виготовлені на основі водно-спиртової суміші з використанням інгредієнтів, напівфабрикатів та консервантів, насичені чи ненасичені діоксидом вуглецю; { Статтю 1 доповнено абзацом згідно із Законом N 1824-VI ( 1824-17 ) від 21.01.2010 }


Закон (481/95-ВР), чинний Верховна Рада України від 19.12.1995 № 481/95-ВР Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів