ПІДПРИЄМСТВА ПЕРВИННОГО ВИНОРОБСТВА

Матеріал з ЕлЕнЗ України
Версія від 18:19, 3 січня 2013, створена Pybot (обговореннявнесок) (Автоматичний імпорт статей)

(різн.) ← Попередня версія • Поточна версія (різн.) • Новіша версія → (різн.)
Перейти до: навігація, пошук

ПІДПРИЄМСТВА ПЕРВИННОГО ВИНОРОБСТВА

37) підприємства первинного виноробства - підприємства, які здійснюють переробку винограду, виробництво виноматеріалів, сусла або соку консервованого, концентрату виноградного соку, займаються витримкою виноматеріалів, а також утилізацією відходів виноробства; { Статтю 1 доповнено пунктом 37 згідно із Законом N 3427-IV ( 3427-15 ) від 09.02.2006; із змінами, внесеними згідно із Законом N 1103-VI ( 1103-17 ) від 05.03.2009 }


Закон (2662-15), чинний Верховна Рада України від 16.06.2005 № 2662-IV Про виноград та виноградне вино