ПАРТІЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Матеріал з ЕлЕнЗ України
Версія від 18:10, 3 січня 2013, створена Pybot (обговореннявнесок) (Автоматичний імпорт статей)

(різн.) ← Попередня версія • Поточна версія (різн.) • Новіша версія → (різн.)
Перейти до: навігація, пошук

ПАРТІЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

партія харчової продукції - кількість продукції одного найменування, ґатунку, одного суб'єкта господарювання, виробленої в період не більше п'яти найближчих дат і оформленої свідоцтвом про якість. Партія не повинна перевищувати вантажопідйомності спеціально обладнаних: одного залізничного вагона, одного трюму рибальського судна, танкера або цистерни тощо;


Закон (486-15), чинний Верховна Рада України від 06.02.2003 № 486-IV Про рибу, інші водні живі ресурси та харчову продукцію з них