МОЛОЧНА СИРОВИНА

Матеріал з ЕлЕнЗ України
Версія від 17:38, 3 січня 2013, створена Pybot (обговореннявнесок) (Автоматичний імпорт статей)

(різн.) ← Попередня версія • Поточна версія (різн.) • Новіша версія → (різн.)
Перейти до: навігація, пошук

МОЛОЧНА СИРОВИНА

молочна сировина - молоко, яке піддавалося попередній фізичній обробці (фільтрації, охолодженню), а також будь-які молочні продукти, що містять виключно складові молока (молочний жир, молочний білок, лактозу) і можуть бути використані у виробництві іншої продукції; { Абзац восьмий статті 1 в редакції Закону N 2132-VI ( 2132-17 ) від 15.04.2010 }


Закон (1870-15), чинний Верховна Рада України від 24.06.2004 № 1870-IV Про молоко та молочні продукти