МАКСИМАЛЬНИЙ РІВЕНЬ (ЩОДО БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ)

Матеріал з ЕлЕнЗ України
Версія від 17:18, 3 січня 2013, створена Pybot (обговореннявнесок) (Автоматичний імпорт статей)

(різн.) ← Попередня версія • Поточна версія (різн.) • Новіша версія → (різн.)
Перейти до: навігація, пошук

МАКСИМАЛЬНИЙ РІВЕНЬ (ЩОДО БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ)

максимальний рівень - максимальний вміст (концентрація) забруднюючої речовини у харчовому продукті або кормах для тварин, які є допустимими для такого продукту;


Закон (771/97-ВР), чинний Верховна Рада України від 23.12.1997 № 771/97-ВР Про безпечність та якість харчових продуктів