ДОПОМІЖНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Матеріал з ЕлЕнЗ України
Версія від 17:45, 3 січня 2013, створена Pybot (обговореннявнесок) (Автоматичний імпорт статей)

(різн.) ← Попередня версія • Поточна версія (різн.) • Новіша версія → (різн.)
Перейти до: навігація, пошук

ДОПОМІЖНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

допоміжні матеріали для переробки харчових продуктів - будь-який матеріал, за винятком матеріалів харчового обладнання та інвентарю, які не споживаються, а використовуються під час виробництва або переробки харчового продукту чи його складових для досягнення певної виробничої мети, в результаті чого утворюються залишки або похідні речовини у кінцевому продукті; ( Статтю 1

Закон (4004-12), чинний Верховна Рада України від 24.02.1994 № 4004-XII Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення