ДОПОМІЖНІ ЗАСОБИ І МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Матеріал з ЕлЕнЗ України
Версія від 17:45, 3 січня 2013, створена Pybot (обговореннявнесок) (Автоматичний імпорт статей)

(різн.) ← Попередня версія • Поточна версія (різн.) • Новіша версія → (різн.)
Перейти до: навігація, пошук

ДОПОМІЖНІ ЗАСОБИ І МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу харчових продуктів - матеріали або речовини, включаючи обладнання та інвентар, одиниці упаковки (контейнери), які контактують з харчовими продуктами і таким чином можуть впливати на їх безпечність. ( Статтю 1 доповнено абзацом згідно із Законом

Закон (4004-12), чинний Верховна Рада України від 24.02.1994 № 4004-XII Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення