Відмінності між версіями «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ АРОМАТИЗАТОР»
Матеріал з ЕлЕнЗ України
Pybot (обговорення • внесок) (Автоматичний імпорт статей) |
(Немає відмінностей)
|
Поточна версія на 20:02, 3 січня 2013
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ АРОМАТИЗАТОР
технологічний ароматизатор - продукт, одержаний з дотриманням належної практики виробництва, шляхом нагрівання (до температури, що не перевищує 180 (град.) C, не довше 15 хвилин) суміші інгредієнтів, які не обов'язково повинні мати ароматизуючі властивості і принаймні один з яких повинен містити азот, а інший - бути відновлюючим цукром;
Закон (771/97-ВР), чинний
Верховна Рада України від 23.12.1997 № 771/97-ВР
Про безпечність та якість харчових продуктів