Відмінності між версіями «СТАНДАРТ (ЩОДО БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ)»
Pybot (обговорення • внесок) (Автоматичний імпорт статей) |
(Немає відмінностей)
|
Поточна версія на 19:57, 3 січня 2013
СТАНДАРТ (ЩОДО БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ)
стандарт - документ, затверджений центральним органом виконавчої влади з питань технічного регулювання та споживчої політики, яким встановлено для загального та систематичного використання правила, інструкції або характеристики продуктів, пов'язаних з ними процесів або послуг, додержання яких є обов'язковим. Стандарт не містить вимог щодо безпечності харчових продуктів, встановлених санітарними заходами, та може включати або бути цілком присвячений вимогам щодо позначення, упаковки, маркування та етикетування продукту чи процесу, а також вимогам до термінології, яка вживається щодо процесу, продукту чи послуги;
Закон (771/97-ВР), чинний
Верховна Рада України від 23.12.1997 № 771/97-ВР
Про безпечність та якість харчових продуктів