Відмінності між версіями «БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ»
Матеріал з ЕлЕнЗ України
Pybot (обговорення • внесок) (Автоматичний імпорт статей) |
(Немає відмінностей)
|
Поточна версія на 17:15, 3 січня 2013
БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ
безпечність харчового продукту - стан харчового продукту, що є результатом діяльності з виробництва та обігу, яка здійснюється з дотриманням вимог, встановлених санітарними заходами та/або технічними регламентами, та забезпечує впевненість у тому, що харчовий продукт не завдає шкоди здоров'ю людини (споживача), якщо він спожитий за призначенням;
Закон (771/97-ВР), чинний
Верховна Рада України від 23.12.1997 № 771/97-ВР
Про безпечність та якість харчових продуктів