Відмінності між версіями «БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ»

Матеріал з ЕлЕнЗ України
Перейти до: навігація, пошук
(Автоматичний імпорт статей)
 
(Немає відмінностей)

Поточна версія на 17:15, 3 січня 2013

БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ

безпечність харчового продукту - стан харчового продукту, що є результатом діяльності з виробництва та обігу, яка здійснюється з дотриманням вимог, встановлених санітарними заходами та/або технічними регламентами, та забезпечує впевненість у тому, що харчовий продукт не завдає шкоди здоров'ю людини (споживача), якщо він спожитий за призначенням;


Закон (771/97-ВР), чинний Верховна Рада України від 23.12.1997 № 771/97-ВР Про безпечність та якість харчових продуктів