Відмінності між версіями «НЕОБРОБЛЕНИЙ ХАРЧОВИЙ ПРОДУКТ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ»
Матеріал з ЕлЕнЗ України
Pybot (обговорення • внесок) (Автоматичний імпорт статей) |
(Немає відмінностей)
|
Поточна версія на 17:53, 3 січня 2013
НЕОБРОБЛЕНИЙ ХАРЧОВИЙ ПРОДУКТ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
необроблений харчовий продукт тваринного походження - м'ясо, риба, молюски і ракоподібні, у тому числі свіжі, охолоджені або заморожені, та яйця, молоко, мед та їх продукти, які були вироблені шляхом зміни їх первинного стану без додавання харчових добавок, ароматизаторів або інших харчових продуктів;
Закон (771/97-ВР), чинний
Верховна Рада України від 23.12.1997 № 771/97-ВР
Про безпечність та якість харчових продуктів