Відмінності між версіями «МОЛОЧНА СИРОВИНА»
Матеріал з ЕлЕнЗ України
Pybot (обговорення • внесок) (Автоматичний імпорт статей) |
(Немає відмінностей)
|
Поточна версія на 17:38, 3 січня 2013
МОЛОЧНА СИРОВИНА
молочна сировина - молоко, яке піддавалося попередній фізичній обробці (фільтрації, охолодженню), а також будь-які молочні продукти, що містять виключно складові молока (молочний жир, молочний білок, лактозу) і можуть бути використані у виробництві іншої продукції; { Абзац восьмий статті 1 в редакції Закону N 2132-VI ( 2132-17 ) від 15.04.2010 }
Закон (1870-15), чинний
Верховна Рада України від 24.06.2004 № 1870-IV
Про молоко та молочні продукти