Відмінності між версіями «ДОПОМІЖНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»
Матеріал з ЕлЕнЗ України
Pybot (обговорення • внесок) (Автоматичний імпорт статей) |
(Немає відмінностей)
|
Поточна версія на 17:45, 3 січня 2013
ДОПОМІЖНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
допоміжні матеріали для переробки харчових продуктів - будь-який матеріал, за винятком матеріалів харчового обладнання та інвентарю, які не споживаються, а використовуються під час виробництва або переробки харчового продукту чи його складових для досягнення певної виробничої мети, в результаті чого утворюються залишки або похідні речовини у кінцевому продукті; ( Статтю 1
Закон (4004-12), чинний Верховна Рада України від 24.02.1994 № 4004-XII Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення