Відмінності між версіями «ДОПОМІЖНИЙ МАТЕРІАЛ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ»
Матеріал з ЕлЕнЗ України
Pybot (обговорення • внесок) (Автоматичний імпорт статей) |
(Немає відмінностей)
|
Поточна версія на 16:45, 3 січня 2013
ДОПОМІЖНИЙ МАТЕРІАЛ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ
допоміжний матеріал для переробки - будь-який матеріал, за винятком матеріалів харчового обладнання та інвентарю, які не споживаються у їжу самі по собі, а використовуються під час виробництва або переробки харчового продукту або його складових для досягнення певної виробничої мети, результатом чого є присутність залишків або формування похідних речовин у кінцевому продукті;
Закон (771/97-ВР), чинний
Верховна Рада України від 23.12.1997 № 771/97-ВР
Про безпечність та якість харчових продуктів